Pilkkihiihto 2018

 

Neljän järven pilkkihiihdon epäviralliset MM-kisat 31.3.2018 klo 11 alkaen. Kisakeskuksena kylätalo Kinttaanpirtti Sallan Paloperällä.

Osoite:  Paloperäntie , 98790 PALOPERÄ

Kilpailu on joukkuekilpailu. Joukkue koostuu kolmesta henkilöstä. Kilpailussa ei ole sarjajakoa. Lähtö tapahtuu yhteislähtönä. Joukkueella tulee olla mukanaan vähintään yksi kaira. Sähkötoimisen kairan käyttö ei ole sallittua.

Joukkue hiihtää merkittyä latu-uraa yhteensä neljälle eri järvelle; Hoikkajärvi, Palojärvi, Särkijärvi ja Isojärvi. Isojärveltä  joukkue hiihtää kisakeskukseen, jossa sijaitsee maali. Matkaa kertyy yhteensä noin 10 km. Jokaisella järvellä on merkitty pilkkialue. Jokaisella järvellä pilkkimiseen on varattu 30 min, jonka aikana joukkue pyrkii saamaan vähintään yhden (1) kalan. Kalalajilla ei ole merkitystä. Kun joukkue saa vähintään yhden kalan, niin joukkue voi jatkaa hiihtäen seuraavalle järvelle. Joukkue saa käyttää pilkkimiseen koko 30 minuuttia.  Saaduista kaloista joukkueen maaliintuloajasta vähennetään 1 min/kala.

Kilpailussa sovelletaan ikään perustuvaa aikahyvitystä, joka määräytyy joukkueen vanhimman osallistujan iän mukaan.  Kun joukkueen vanhimman jäsenen ikä ylittää 50 vuotta, niin ikävuosien perusteella joukkueen aikahyvitys on 30 sek/vuosi.  Esim. jos joukkueen vanhin henkilö on 52 vuotta, niin joukkueen aikahyvitys on 1 minuutti.

Kilpailun voittaa joukkue, jonka laskennallinen hiihtoaika on lyhin.  Säännöt käydään tarkemmin läpi vielä ennen kilpailun aloitusta. 3 parasta joukkuetta palkitaan tavarapalkinnoilla ja lisäksi palkitaan suurimman kalan saanut pilkkijä. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti.


Jarmo Palojärvi, p. 050-5123487, jarmo.palojarvi@gmail.com
Hannu Isojärvi, p. 040-3193132, hannu.isojarvi@saunalahti.fi


 

 


 
 
 
Y-tunnus: YTUNNUS
Osoite: OSOITE , 96500 ROVANIEMI
Puh: 0000000000
Sähköposti: EMAIL
 
© AAAAAAAAAAA Oy 2012